online konsultacija
Darbo dienomis 9:00 - 18:00


x
PRENUMERUOKITE MŪSŲ NAUJIENLAIŠKĮ
x
Šioje svetainėje naudojame slapukus, jie padeda pagerinti Jūsų naršymo kokybę. Paspaudę „sutinku“ arba toliau tęsdami naršymą svetainėje, Jūs sutinkate su slapukų įdiegimu ir naudojimu. Daugiau informacijos. Sutinku

Dėl skonio ginčyjamasi

Paulius Jurkevičius
Leidykla: Obuolys
Leidimo metai: 2017
Viršelis:
Puslapių:
ISBN: 978609040204
Internetu: 8.89 €
Sena kaina: 15.95 €
Sutaupote: 7.06 €
Vnt.
atsiimti knygyne
Įtraukti į pirkinių sąrašą
Šią prekę galite rezervuoti bet kuriame iš žemiau pateiktų „VAGA“ tinklo knygynų. Prekės rezervuojamos ne ilgesniam kaip 2 darbo dienų laikotarpiui. Už prekes galite atsiskaityti knygyne prekių atisėmimo metu. Su savimi būtina turėti rezervacijos patvirtinimo laišką (spausdintą arba mob.telefone).
*Vardas, pavardė

*Telefono nr.

*El.pašto adresas

*Kiekis
*Nuolaidų kupono nr.
Lojalumo programos nariai privalo nurodyti tą telefono numerį, kuris registruotas lojalumo progamoje. Jei telefono numeris neatitiks lojalumo programos anketoje nurodyto numerio, nuolaida nebus taikoma.
*Pasirinkite knygyną:

Šios knygos herojus – „homo edens“ (lot. valgantis žmogus). Aukšto lygio, intelektualus, tobulas valgytojas arba tiesiog gurmė. Žurnalistas, gastronomijos ekspertas ir knygų autorius Paulius Jurkevičius praveria skaitytojams gurmė gyvenimo užkulisius ir pasakoja apie tai, kaip prisiliesti prie skonio esmės ir patirti valgymo malonumą. Tikras gurmė yra drąsus, turi gerą humoro jausmą, nuolat siekia žinoti daugiau ir, svarbiausia, skonis jam – filosofija, o ne tuštybė. Toks yra šios knygos autorius, toks gali būti ir Tu, nes gurmė, pasak P. Jurkevičiaus, veikiau tampama, o ne gimstama. Gastronominio tobulėjimo paslaptys knygoje atskleidžiamos su subtiliu humoru ir papildytos įdomiais faktais bei netikėtomis istorijomis. Sužinosite, ką kavai suteikia cukraus maišymas priešingu šaukštelio galu, kodėl vienoje iš Italijos bažnyčių ant altoriaus padėta pastos, kas yra gastronominis auklėjimas ir galiausiai – kodėl dėl skonio visada ginčijamasi? Pajuskite tikrą valgymo malonumą ir leiskitės užvaldomi skonio filosofijos. Kaip tikras gurmė. Apie autorių: Paulius Jurkevičius Italijoje gyvena nuo 1995 metų. Dirbo dienraščio „Lietuvos rytas“ korespondentu Romoje ir Vatikane, vėliau bendradarbiavo su „Verslo žiniomis“, „Veidu“, „Žinių radiju“. Šiuo metu – naujienų portalo „15min“ apžvalgininkas, šio portalo rubrikos „Tavo Roma“ autorius. Išleido keturias knygas: „Staltiesės ritmu“ (2010), „Italija“ (bendraautoris, 2012), „Sava Roma“ (bendraautoris, 2014), „Knyga apie ypač tyrą“ (2015).

Įvertinimas:

Blogas           Geras

Parašyti įvertinimą

*Jūsų vardas:


*Jūsų apžvalga: Komentavimo taisyklės ir atsakomybė
*Patvirtinimo kodas:
Pirkę šią knygą, pirko ir šias prekes