online konsultacija
Darbo dienomis 9:00 - 18:00


x
PRENUMERUOKITE MŪSŲ NAUJIENLAIŠKĮ
x
Šioje svetainėje naudojame slapukus, jie padeda pagerinti Jūsų naršymo kokybę. Paspaudę „sutinku“ arba toliau tęsdami naršymą svetainėje, Jūs sutinkate su slapukų įdiegimu ir naudojimu. Daugiau informacijos. Sutinku
30
LIETUVIŠKA VIRTUVĖ. ATRASTI IŠ NAUJO
0 įvertinimai

LIETUVIŠKA VIRTUVĖ. ATRASTI IŠ NAUJO

Ilona Juciūtė-Čibirkienė
Leidykla: Obuolys
Leidimo metai: 2018
Viršelis:
Puslapių: 320
ISBN: 978609040429
Internetu: 12.88 €
Knygyne: 18.40 €
Vnt.
atsiimti knygyne
Įtraukti į pirkinių sąrašą
Šią prekę galite rezervuoti bet kuriame iš žemiau pateiktų „VAGA“ tinklo knygynų. Prekės rezervuojamos ne ilgesniam kaip 2 darbo dienų laikotarpiui. Už prekes galite atsiskaityti knygyne prekių atisėmimo metu. Su savimi būtina turėti rezervacijos patvirtinimo laišką (spausdintą arba mob.telefone).
*Vardas, pavardė

*Telefono nr.

*El.pašto adresas

*Kiekis
Lojalumo programos nariai privalo nurodyti tą telefono numerį, kuris registruotas lojalumo progamoje. Jei telefono numeris neatitiks lojalumo programos anketoje nurodyto numerio, nuolaida nebus taikoma.
*Pasirinkite knygyną:

Beveik 150 improvizuotų kulinarinio paveldo receptų! + praktiški patarimai, padėsiantys atskleisti lietuviškos virtuvės skonių įvairovę! „Pagaminti rizotą, lazaniją ar tortilijas turbūt jau moka daugelis. Bet labai dažnai sulaukiu klausimų, kaip gaminti cepelinus arba kaip iškepti varškės spurgytes? Į knygą sudėjau visus atsakymus, patarimus ir idėjas, norėdama kiekvieną įkvėpti išbandyti laiko patikrintus, bet primirštus receptus ir parodyti, kad tikrai nereikia praleisti pusdienio virtuvėje gardžiam naminiam maistui paruošti.“ Autorė Ilona Juciūtė-Čibirkienė – profesionali šefė, kulinarinės „TV3“ laidos „Virtuvės istorijos“ vedėja, tinklaraščių „Skanus gyvenimas“ ir „Maisto klubas“ kūrėja, dviejų dukrų mama. „Lietuviška virtuvė. Atrasti iš naujo“ – tai knyga visiems, kas vertina iš kartos į kartą perduodamas tradicijas ir kaskart nostalgiškai prisimena mamos su meile gaminto maisto skonį, nori juo dalytis ir mėgautis namie kartu su savo šeima ar svečiais. Knygoje gausu receptų kiekvienam: smaližiams tortas „Napoleonas“, „Skruzdėlynas“, žagarėliai, o nemėgstantiems saldžiai siūlomos alternatyvos – sūrio spurgytės, bandelės su lašinukais, kibinai ar čeburekai. Taip pat pateikiami jau klasika tapusių lietuvių pamėgtų patiekalų, tokių kaip cepelinai, vėdarai, barščiai, kruopštūs gamybos nurodymai. Knygoje surinkti ir seni geri receptai šventiniam stalui: „Silkė pataluose“, šventinis mėsos slėgtainis, vyniotiniai, baltoji mišrainė ir kt.

Įvertinimas:

Blogas           Geras

Parašyti įvertinimą

*Jūsų vardas:


*Jūsų apžvalga: Komentavimo taisyklės ir atsakomybė
*Patvirtinimo kodas:
Prekę galite įsigyti šiuose knygynuose:
Šie duomenys atnaujinami kelis kartus per parą, todėl rekomenduojame paskambinti į pasirinktą knygyną ir pasitikslinti prekių likutį. Knygynų kontaktus rasite čia.
Pirkę šią knygą, pirko ir šias prekes