online konsultacija
Darbo dienomis 9:00 - 18:00


x
PRENUMERUOKITE MŪSŲ NAUJIENLAIŠKĮ
x
Šioje svetainėje naudojame slapukus, jie padeda pagerinti Jūsų naršymo kokybę. Paspaudę „sutinku“ arba toliau tęsdami naršymą svetainėje, Jūs sutinkate su slapukų įdiegimu ir naudojimu. Daugiau informacijos. Sutinku
Naujas būdas stiprinti sveikatą
0 įvertinimai

Naujas būdas stiprinti sveikatą

Robynne Chutkan
Leidykla: Sofoklis
Leidimo metai: 2019
Viršelis:
Puslapių: 384
ISBN: 978609444279
Internetu: 10.75 €
Knygyne: 12.65 €
Vnt.
atsiimti knygyne
Įtraukti į pirkinių sąrašą
Šią prekę galite rezervuoti bet kuriame iš žemiau pateiktų „VAGA“ tinklo knygynų. Prekės rezervuojamos ne ilgesniam kaip 2 darbo dienų laikotarpiui. Už prekes galite atsiskaityti knygyne prekių atisėmimo metu. Su savimi būtina turėti rezervacijos patvirtinimo laišką (spausdintą arba mob.telefone).
*Vardas, pavardė

*Telefono nr.

*El.pašto adresas

*Kiekis
*Nuolaidų kupono nr.
Lojalumo programos nariai privalo nurodyti tą telefono numerį, kuris registruotas lojalumo progamoje. Jei telefono numeris neatitiks lojalumo programos anketoje nurodyto numerio, nuolaida nebus taikoma.
*Pasirinkite knygyną:

Gal atėjo laikas truputį „sulaukėti“ ir iš naujo įvertinti mikrobų teikiamą naudą?

Šiandien daugelis naudojame įvairius kūno šveitiklius, valome rankas dezinfekantais, šaliname iš namų bet kokius purvo pėdsakus, susirgę griebiamės antibiotikų, valgome chemikalais ir pesticidais apdorotą maistą, beveik nesusimąstydami, kaip tai veikia mūsų sveikatą. Viena žymiausių Amerikos gastroenterologių Robynne Chutkan atkreipia dėmesį, kad gyvendami superšvaros amžiuje dažniau sergame astma, alergijomis, autoimuninėmis ligomis, diabetu, vėžiu, širdies ligomis, mus vargina nerimas, nutukimas, dirgliosios žarnos sindromas ir tam didžiulės įtakos turi nykstanti mikrobų įvairovė organizmo viduje ir išorėje. Autorė, medicinos mokykloje tradiciškai mokyta naikinti mikrobus, šiandien dalijasi būdais, kaip juos atkurti, kad šie už mus kovotų su ligomis. Remdamasi pacientų istorijomis ir asmenine patirtimi, ji kelia išsivysčiusioms šalims aktualų klausimą – gal atėjo laikas truputį „sulaukėti“ ir iš naujo įvertinti mikrobų teikiamą naudą?

Knygoje taip pat aptariama:
- Kokį maistą valgyti, kad jis maitintų jūsų mikrobiomą, leistų sumažinti svorį ir jaustis žvaliau.
- Kokie probiotikai ir kiti maisto papildai gali būti naudingi jūsų sveikatai.
- Kaip rūpintis kūno ir namų švara nenaikinant mikrobų.
- Kokių pasekmių gali turėti Cezario pjūvis ir kodėl svarbu kūdikius maitinti krūtimi.
- Kokius mikrobus tausojančius metodus rinktis įprastoms ligoms, tokioms kaip spuogai, šlapimo takų infekcijos, lėtinės slogos, gydyti.
- Kokius klausimus užduoti, kai gydytojas paskiria jums antibiotikų.
- Kaip pasigaminti sveikus pusryčius, pietus ir vakarienę, taip pat natūralios sudėties kosmetikos ir namų priežiūros priemonių.

Robynne Chutkan (g. 1962) – viena labiausiai pripažintų gastroenterologių Amerikoje, 2004 m. įkūrusi nuosavą kliniką, kurioje taikomos mitybos ir gyvensenos intervencijos. Pirmoji autorės knyga „Ideali organizmo būklė“ („Sofoklis“, 2014), analizuojanti žarnyno sutrikimus, sulaukė didžiulio skaitytojų susidomėjimo.

Kai dauguma žmonių galvoja apie mikrobus, jie įsivaizduoja ligas ir atsilikusių kraštų skurdą, arba šeimas ir jų gyvulius, kartu gyvenančius trobelėse, sunkiai prieinamą švarų vandenį ir menką sveikatos priežiūrą bei naują pandemiją, kuri tyko vos per ištiestą purviną delną. Tačiau papasakosiu jums, kaip kai kurie mūsų „medicinos stebuklai“, užuot gydę ligas, gali mus susargdinti.

Įvertinimas:

Blogas           Geras

Parašyti įvertinimą

*Jūsų vardas:


*Jūsų apžvalga: Komentavimo taisyklės ir atsakomybė
*Patvirtinimo kodas:
Pirkę šią knygą, pirko ir šias prekes