online konsultacija
Darbo dienomis 9:00 - 18:00


x
PRENUMERUOKITE MŪSŲ NAUJIENLAIŠKĮ
x
Šioje svetainėje naudojame slapukus, jie padeda pagerinti Jūsų naršymo kokybę. Paspaudę „sutinku“ arba toliau tęsdami naršymą svetainėje, Jūs sutinkate su slapukų įdiegimu ir naudojimu. Daugiau informacijos. Sutinku
30
Sezoninių skanumynų istorijos
0 įvertinimai

Sezoninių skanumynų istorijos

Renata Ničajienė
Leidykla: Sezoninė virtuvė
Leidimo metai: 2018
Viršelis:
Puslapių: 288
ISBN: 978609475201
Internetu: 18.13 €
Knygyne: 25.90 €
Vnt.
atsiimti knygyne
Įtraukti į pirkinių sąrašą
Šią prekę galite rezervuoti bet kuriame iš žemiau pateiktų „VAGA“ tinklo knygynų. Prekės rezervuojamos ne ilgesniam kaip 2 darbo dienų laikotarpiui. Už prekes galite atsiskaityti knygyne prekių atisėmimo metu. Su savimi būtina turėti rezervacijos patvirtinimo laišką (spausdintą arba mob.telefone).
*Vardas, pavardė

*Telefono nr.

*El.pašto adresas

*Kiekis
Lojalumo programos nariai privalo nurodyti tą telefono numerį, kuris registruotas lojalumo progamoje. Jei telefono numeris neatitiks lojalumo programos anketoje nurodyto numerio, nuolaida nebus taikoma.
*Pasirinkite knygyną:

Tinklaraštininkė ir knygų apie maistą autorė Renata Ničajienė knygoje „Sezoninių skanumynų istorijos“ sujungė savo aistrą sveikam sezoniniam maistui ir ska

Tinklaraštininkė ir knygų apie maistą autorė Renata Ničajienė knygoje „Sezoninių skanumynų istorijos“ sujungė savo aistrą sveikam sezoniniam maistui ir skanumynams. Knygoje rasite kepinius ir desertus, kurių pagrindas – sveikos sezoninės gėrybės, o ir kiti naudojami produktai – kuo sveikesni.

Daugiau nei metus rinkti ir bandyti receptai sugulė į penktąją R. Ničajienės knygą, kurią iliustravo allthebeautifulthingsblog fotografės, įamžinusios patiekalus autorės kurorto name arba sode.

Knygoje „Sezoninių skanumynų istorijos“ rasite 52 skanumynų receptus. Tai reiškia, kad kiekvieną metų savaitę galėsite pamaloninti save ir artimuosius sveikais skanumynais. Autorė stengėsi receptus patobulinti taip, kad visi ingredientai būtų naudingi. Čia naudojami tik maistingi miltai, gerieji riebalai, o saldikliai natūralūs ir kuo mažiau apdoroti, pavyzdžiui, nerafinuotas cukranendrių cukrus ar klevų sirupas. Išskirtinis kiekvieno recepto bruožas – grynuolis – tai sveikatai naudingas ir būdingas ta tikram sezonui vaisius, daržovė ar uoga.

Taip pat knygoje paminėti 12 kiekvienam mėnesiui skirtų ingredientų. Tai vaisiai ir uogos, įprastai naudojamos skanumynų gaminimui, tačiau bus ir netikėtų, neįprastų ingredientų – šakninių daržovių, moliūgų ar liofilizuotų uogų bei valgomų žiedų. Autorė pateikia naudingų patarimų bei rekomendacijų, kaip geriausiai naudoti šiuos ingredientus.

R. Ničajienė – ne tik maisto tinklaraštininkė, ji taip pat fiksuoja istorijas iš savo Kurorto namo Druskininkuose. Tad knygoje pateikiamos ir keturios istorijos iš šio namo. Istorijos tokios, kurios padės dar labiau priartėti prie gamtos, pajusti jos ritmą ir sulėtinti gyvenimo tempą.
Knyga „Sezoninių skanumynų istorijos“ skirta įkvėpti ir pajusti malonumą gaminant, ieškant tinkamiausių sezoninių ingredientų.

Renata Ničajienė – maisto tinklaraštininkė ir knygų autorė. Prieš aštuonerius metus parašiusi pirmąjį įrašą savo tinklaraštyje „Sezoninė virtuvė“, dabar išleidžia jau penktąją knygą. Jos knygų serija „Gero maisto dienoraštis“, sudaryta iš keturių dalių, skirtų kiekvienam sezonui, 2017 metais pelnė tarptautinį apdovanojimą kulinarinių knygų konkurse Gourmand World Cookbook Awards.

Įvertinimas:

Blogas           Geras

Parašyti įvertinimą

*Jūsų vardas:


*Jūsų apžvalga: Komentavimo taisyklės ir atsakomybė
*Patvirtinimo kodas:
Pirkę šią knygą, pirko ir šias prekes