online konsultacija
Darbo dienomis 9:00 - 18:00


x
PRENUMERUOKITE MŪSŲ NAUJIENLAIŠKĮ
x
Šioje svetainėje naudojame slapukus, jie padeda pagerinti Jūsų naršymo kokybę. Paspaudę „sutinku“ arba toliau tęsdami naršymą svetainėje, Jūs sutinkate su slapukų įdiegimu ir naudojimu. Daugiau informacijos. Sutinku
Trys ministrai, dvi kelionės
0 įvertinimai

Trys ministrai, dvi kelionės

Aleksandras Makejevas
Leidykla: Mini pasaulis
Leidimo metai: 2017
Viršelis:
Puslapių: 160
ISBN: 9786099577630
Internetu: 8.50 €
Knygyne: 10.00 €
Internetu šios prekės įsigyti nėra galimybės. Knygą galite įsigyti šiuose knygynuose: atsiimti knygyne
Įtraukti į pirkinių sąrašą
Šią prekę galite rezervuoti bet kuriame iš žemiau pateiktų „VAGA“ tinklo knygynų. Prekės rezervuojamos ne ilgesniam kaip 2 darbo dienų laikotarpiui. Už prekes galite atsiskaityti knygyne prekių atisėmimo metu. Su savimi būtina turėti rezervacijos patvirtinimo laišką (spausdintą arba mob.telefone).
*Vardas, pavardė

*Telefono nr.

*El.pašto adresas

*Kiekis
*Nuolaidų kupono nr.
Lojalumo programos nariai privalo nurodyti tą telefono numerį, kuris registruotas lojalumo progamoje. Jei telefono numeris neatitiks lojalumo programos anketoje nurodyto numerio, nuolaida nebus taikoma.
*Pasirinkite knygyną:

Tikromis istorijomis paremtas pasakojimas apie linksmus lietuvių muzikanto nuotykius lankantis Lietuvos karių misijose Irake ir Afganistane.

Tikromis istorijomis paremtas pasakojimas apie linksmus lietuvių muzikanto nuotykius lankantis Lietuvos karių misijose Irake ir Afganistane. Romanas kupinas ironijos ir satyros. Per kandaus humoro prizmę nagrinėjamas begalinis žmonijos noras susinaikinti.

***

APIE AUTORIŲ:

Aleksandras Makejevas (g. 1976 m. liepos 13 d. Trakuose) – Lietuvos pop roko atlikėjas, suvaidinęs lietuviškame seriale „Nekviesta meilė“, taip pat vaidinęs Trakų karališkajame rūmų teatre, rašytojas.

Diskografija:
2001 m. „Išėjęs“
2002 m. „Lovesongs“
2003 m. „Tėvelis“
2004 m. „Tyliai Saldžiai“
2005 m. „Europos Vidury“
2006 m. „Aš Tavo“
2007 m. „Ilgas gyvenimas“
2008 m. „Apie Meilę,Degtinę Ir Lietuvą“
2014 m. „Kur meilė ir gėris“
2017 m. "Vienas, kitas, trečias"

Bibliografija:
2017 m. "Švediškas gimtadienis"
2017 m. "Trys ministrai, dvi kelionės"
2018 m. "Terminatorius"

- Nuo 1990 A. Makejevui teko groti ir dainuoti įvairiose pogrindžio pank – roko grupėse.
- 2000 m. dalyvavo konkurse „Laiptai“, kur susipažino su prodiuseriu Justu Mamontovu ir jo padedamas 2001 m. išleido debiutinį solinį albumą „Išėjęs“.
- Įrašant ketvirtąjį albumą „Tyliai saldžiai“ 10 dainų įrašė su Igoriu Kofu (grupės „Lemon Joy“ vokalistu), kuris buvo studijos prodiuseris.
- 2004 m. išleisto albumo „Tyliai saldžiai“ daina „Dar tūkstantį kartų“ pasirinkta pagrindine muzikine tema populiariam lietuviškam serialui „Nekviesta meilė“. Kartu su Inga Jankauskaitė įrašė šiame seriale skambančią dainą „Vienas kitą surasti“.

Įvertinimas:

Blogas           Geras

Parašyti įvertinimą

*Jūsų vardas:


*Jūsų apžvalga: Komentavimo taisyklės ir atsakomybė
*Patvirtinimo kodas:
Prekę galite įsigyti šiuose knygynuose:
Šie duomenys atnaujinami kelis kartus per parą, todėl rekomenduojame paskambinti į pasirinktą knygyną ir pasitikslinti prekių likutį. Knygynų kontaktus rasite čia.
Pirkę šią knygą, pirko ir šias prekes